Ene Bene

Restaurace Liberec

Novinky


Středa, 20 říjen 2010
Výroba dortů
Nyní nově nabízíme výrobu dortů na objednávku - k výběru jsou dorty svatební, narozeninové, čokoládové, ovocné i tvarohové. Podívejte se na ukázku dortů, které jsme...
Celý článek...

Všechny novinky...

Anketa

Jakou kuchyni preferujete?
 

Jídelní lístek

TiskEmail














Studené předkrmy

















80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem

125,-

a parmazánem, bagetka




























80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji

85,-

a česneku, se sýrem feta, bagetka



























80 g Brusketa pomodoro, italská topinka s cherry rajčátky s bazalkovým
75,-

pestem, rukolovým salátem a parmazánem


























80 g Carpaccio z hovězí svíčkové s bazalkovým pestem, rukolovým
149,-

salátkem, parmazánem a citronem, bagetka


























80 g Tatarák ze svíčkové s topinkami na grilu nebo v oleji


159,-























Tatarák z lososa s cibulkou, petrželkou, soli a pepřem, na malém
139,-

trhaném salátku s cherry rajčátky a tousty z bílého pečiva na grilu














Teplé předkrmy


















80 g Rostbeef lemon, tenké plátky roštěné na grilu s rukolovým

125,-

salátkem a citronem, bagetka



























80 g Grilovaná chobotnice dle šéfkuchaře, bagetka


135,-






















4 ks Grilované krevety "black tyger" v italské úpravě "Padella" na pánvi
145,-

s česnekem, cherry rajčátky, rukolou, bílým vínem a máslem, bagetka














Polévky




















Silná telecí polévka se zeleninou, grilovaným telecím masem

59,-

a nudlemi, bagetka





























Tomatová polévka s bazalkovým pestem a parmazánem, bagetka
49,-























Saláty



















280 g Cézar salát - trhaný římský salát s cherry rajčátky, cézar dressingem,
125,-

krutónky z bílého pečiva, grilovaným kuřecím masem s anglickou slaninou,


sypaný parmazánem, bagetka



























280 g Trhaný listový salát s cherry rajčátky, dressingem z olivového oleje,
149,-

citronu, soli a pepře s plátky parmské šunky a grilovanými kousky



norského lososa, bagetka




























280 g Salát z mladého špenátu, rukoly, cherry rajčátek, oliv a sušených
128,-

rajčat s dressingem ze zakysané smetany, bagetka

























280 g Trhaný salát s rajčaty, dijonským dressingem grilovanými

155,-

plátky argentinských mas, bagetka




























Thajská kuchyně - Speciality Šéfkuchaře
















Thajská Tom-yam domácí polévka s červeným kari, zeleninou,

135,-

zázvorem, koriandrem, rýžovými nudlemi, kuřecím masem




a kokosovou smetanou, podávaná s miskou rýže basmati


























Thajské zelené kari s kuřecím masem, čerstvou zeleninou,

165,-

kokosovou smetanou a rýží basmati




























Thajské hovězí nudličky se zeleninou, červeným kari, fazolkami
169,-

a rýžovými nudlemi






























Hovězí masa


















100 g Argentinský Rib ai na grilu





125,-






















100 g Argentinský Flang steak na grilu




105,-


































Omáčky ke steakům

Přílohy ke steakům















Hříbková omáčka 30,- 122 Grilovaná kukuřice
40,-












Pepřová omáčka
25,- 112 Zelené fazolky se slaninou 45,-












Omáčka z modrého sýru 25,- 111 Pečená brambora s česnekovou 38,-






zakysanou smetanou


Omáčka chimi churi 25,-










123 Šťouchané brambory s cibulkou 30,-






a slaninou



































200 g Grilované plátky argentinského Flang steaku na rukolovém salátku
225,-

s grilovanou kukuřicí, plátky grilovaných brambor a citronem
























200 g Kousky argentinských mas v pánvi s fazolkami, čerstvými rajčaty
239,-

a jala-peňos s grilovanou kukuřicí a pečenou  bramborou




se zakysanou smetanou
(Specialita šéfkuchaře)






















200 g Hovězí rumpsteak z roštěné "šarole" na grilu, marinovaný

199,-

v čerstvých bylinkách s hříbkovou omáčkou


























200 g Hovězí biftek na grilu, balený v anglické slanině, marinovaný

325,-

v čerstvých bylinkách se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem



































200 g Telecí steak jala-peňos na grilu s pomodoro omáčkou a smaženými
239,-

papričkami  jala-peňos, plněnými sýrem feta












(Specialita šéfkuchaře)






















200 g Medailonky z telecí kýty na grilu, marinované v čerstvé šalvěji

225,-

s hříbkovou omáčkou




























250 g Smažený vídeňský telecí řízek s malým salátkem s cherry rajčátky
210,-

olivami a citrónem






























Vepřová masa


















200 g Steak z vepřového masa na grilu, marinovaný v čerstvých bylinkách,
145,-

zapečený s houbovou smaženicí a parmazánem


























250 g Vepřová krkovice na grilu, marinovaná v čerstvém rozmarýnu,

145,-

podávaná na prkně s hořčicí, křenem, a domácí rajčatovou salsou



s grilovanou bagetou




























200 g Medailonky z vepřové panenky na grilu, balené v parmské šunce
145,-

s jemnou sýrovou omáčkou a pečenými bramborovými plátky
























200 g Filet z vepřové panenky na grilu, marinovaný v čerstvých bylinkách,
179,-

se smetanovým listovým špenátem a šťouchaným bramborem










(Specialita šéfkuchaře)












Drůbeží masa


















200 g Grilované kuřecí prsíčko, balené v   anglické slanině s omáčkou
159,-

z čerstvých pečených paprik a rýží basmati


























200 g Krůtí rolka na grilu, plněná špenátem s česnekovými plátky

175,-

a smetanou, balená v anglické slanině a grilovanými




bramborovými plátky s bazalkovým pestem


























200 g Steak z kuřecího prsíčka v parmazánovém těstíčku na grilu,

155,-

se šťouchanými bramborami se smetanou


























200 g Grilované kuřecí prsíčko, plněné sýrem feta a sušenými rajčaty
155,-

s malým zeleninovým salátkem a grilovanými plátky brambor
























200 g Grilovaná Francouzská kachní prsa, marinovaná v čerstvém

197,-

estragonu s omáčkou z čerstvých brusinek a mandlového amaretta










(Specialita šéfkuchaře)












Staročeská klasika


















1/4 Pečené vykostěné kachny s medovou kůrčičkou s bílým kysaným
169,-

zelím a variací domácích knedlíku
















1 ks Pečené vykostěné vepřové koleno , marinované v pivu, česneku
189,-

a koření podávané na prkně s hořčicí, křenem, rajčatovou salsou



a pečivem





























450 g Pečená marinovaná vepřová žebírka, podávaná na prkně

165,-

s křenem, hořčicí, cibulkami, beraními rohy a pečivem

























1 ks Pečené měkoučké jehněčí kolínko na česneku a čerstvém rozmarýnu
198,-

s listovým smetanovým špenátem a šťouchaným šafránovým bramborem
























Ryby



















1 ks Pečený mořský vlk na grilu s citronem



245,-






















1 ks Grilované filátko z mořského vlka na minutkovém


215,-

parmazánovém rizotu s citronem



























200 g Filet z čerstvého norského lososa na grilu s restovaným zeleným
225,-

chřestem, cherry rajčátky, česnekém a rukolou s máslovým bramborem
























Přílohy




















Pečená brambora





30,-












Pečená brambora s e zakysanou smetanou



35,-












Restované zelené fazolky





45,-












Šťouchané brambory s petrželkou




35,-












Šťouchané brambory se slaninou




38,-












Šťouchané brambory se špenátem




38,-












Pečené bramborové plátky




30,-












Grilovaná česneková bagetka




30,-












Smetanový listový špenát





38,-












Dušená brokolice na másle




38,-












Dušená rýže basmati





45,-












Domácí steakové hranolky




35,-























Dezerty




















Domácí tiramisu






69,-












Panna cotta






65,-












Creme brile






60,-












Horké lesní plody s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

75,-











Zasílat polední menu

Dnes je

sobota 19. srpna 2017

Aktuální čas

Ulti Clocks content

Počasí

Počasí pro Liberec
So Ne Po Út

Kalendář

<<  Srpen 2017  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031