Novinky
Středa, 20 říjen 2010
Výroba dortů
Nyní nově nabízíme výrobu dortů na objednávku - k výběru jsou dorty svatební, narozeninové, čokoládové, ovocné i tvarohové. Podívejte se na ukázku dortů, které jsme...Celý článek...
Všechny novinky...
Anketa
Jídelní lístek
Studené předkrmy | ||||||||||
80 g | Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem | 125,- | ||||||||
a parmazánem, bagetka | ||||||||||
80 g | Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji | 85,- | ||||||||
a česneku, se sýrem feta, bagetka | ||||||||||
80 g | Brusketa pomodoro, italská topinka s cherry rajčátky s bazalkovým | 75,- | ||||||||
pestem, rukolovým salátem a parmazánem | ||||||||||
80 g | Carpaccio z hovězí svíčkové s bazalkovým pestem, rukolovým | 149,- | ||||||||
salátkem, parmazánem a citronem, bagetka | ||||||||||
80 g | Tatarák ze svíčkové s topinkami na grilu nebo v oleji | 159,- | ||||||||
Tatarák z lososa s cibulkou, petrželkou, soli a pepřem, na malém | 139,- | |||||||||
trhaném salátku s cherry rajčátky a tousty z bílého pečiva na grilu | ||||||||||
Teplé předkrmy | ||||||||||
80 g | Rostbeef lemon, tenké plátky roštěné na grilu s rukolovým | 125,- | ||||||||
salátkem a citronem, bagetka | ||||||||||
80 g | Grilovaná chobotnice dle šéfkuchaře, bagetka | 135,- | ||||||||
4 ks | Grilované krevety "black tyger" v italské úpravě "Padella" na pánvi | 145,- | ||||||||
s česnekem, cherry rajčátky, rukolou, bílým vínem a máslem, bagetka | ||||||||||
Polévky | ||||||||||
Silná telecí polévka se zeleninou, grilovaným telecím masem | 59,- | |||||||||
a nudlemi, bagetka | ||||||||||
Tomatová polévka s bazalkovým pestem a parmazánem, bagetka | 49,- | |||||||||
Saláty | ||||||||||
280 g | Cézar salát - trhaný římský salát s cherry rajčátky, cézar dressingem, | 125,- | ||||||||
krutónky z bílého pečiva, grilovaným kuřecím masem s anglickou slaninou, | ||||||||||
sypaný parmazánem, bagetka | ||||||||||
280 g | Trhaný listový salát s cherry rajčátky, dressingem z olivového oleje, | 149,- | ||||||||
citronu, soli a pepře s plátky parmské šunky a grilovanými kousky | ||||||||||
norského lososa, bagetka | ||||||||||
280 g | Salát z mladého špenátu, rukoly, cherry rajčátek, oliv a sušených | 128,- | ||||||||
rajčat s dressingem ze zakysané smetany, bagetka | ||||||||||
280 g | Trhaný salát s rajčaty, dijonským dressingem grilovanými | 155,- | ||||||||
plátky argentinských mas, bagetka | ||||||||||
Thajská kuchyně - Speciality Šéfkuchaře | ||||||||||
Thajská Tom-yam domácí polévka s červeným kari, zeleninou, | 135,- | |||||||||
zázvorem, koriandrem, rýžovými nudlemi, kuřecím masem | ||||||||||
a kokosovou smetanou, podávaná s miskou rýže basmati | ||||||||||
Thajské zelené kari s kuřecím masem, čerstvou zeleninou, | 165,- | |||||||||
kokosovou smetanou a rýží basmati | ||||||||||
Thajské hovězí nudličky se zeleninou, červeným kari, fazolkami | 169,- | |||||||||
a rýžovými nudlemi | ||||||||||
Hovězí masa | ||||||||||
100 g | Argentinský Rib ai na grilu | 125,- | ||||||||
100 g | Argentinský Flang steak na grilu | 105,- | ||||||||
Omáčky ke steakům | Přílohy ke steakům | |||||||||
Hříbková omáčka | 30,- | 122 | Grilovaná kukuřice | 40,- | ||||||
Pepřová omáčka | 25,- | 112 | Zelené fazolky se slaninou | 45,- | ||||||
Omáčka z modrého sýru | 25,- | 111 | Pečená brambora s česnekovou | 38,- | ||||||
zakysanou smetanou | ||||||||||
Omáčka chimi churi | 25,- | |||||||||
123 | Šťouchané brambory s cibulkou | 30,- | ||||||||
a slaninou | ||||||||||
200 g | Grilované plátky argentinského Flang steaku na rukolovém salátku | 225,- | ||||||||
s grilovanou kukuřicí, plátky grilovaných brambor a citronem | ||||||||||
200 g | Kousky argentinských mas v pánvi s fazolkami, čerstvými rajčaty | 239,- | ||||||||
a jala-peňos s grilovanou kukuřicí a pečenou bramborou | ||||||||||
se zakysanou smetanou | (Specialita šéfkuchaře) | |||||||||
200 g | Hovězí rumpsteak z roštěné "šarole" na grilu, marinovaný | 199,- | ||||||||
v čerstvých bylinkách s hříbkovou omáčkou | ||||||||||
200 g | Hovězí biftek na grilu, balený v anglické slanině, marinovaný | 325,- | ||||||||
v čerstvých bylinkách se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem | ||||||||||
200 g | Telecí steak jala-peňos na grilu s pomodoro omáčkou a smaženými | 239,- | ||||||||
papričkami jala-peňos, plněnými sýrem feta | ||||||||||
(Specialita šéfkuchaře) | ||||||||||
200 g | Medailonky z telecí kýty na grilu, marinované v čerstvé šalvěji | 225,- | ||||||||
s hříbkovou omáčkou | ||||||||||
250 g | Smažený vídeňský telecí řízek s malým salátkem s cherry rajčátky | 210,- | ||||||||
olivami a citrónem | ||||||||||
Vepřová masa | ||||||||||
200 g | Steak z vepřového masa na grilu, marinovaný v čerstvých bylinkách, | 145,- | ||||||||
zapečený s houbovou smaženicí a parmazánem | ||||||||||
250 g | Vepřová krkovice na grilu, marinovaná v čerstvém rozmarýnu, | 145,- | ||||||||
podávaná na prkně s hořčicí, křenem, a domácí rajčatovou salsou | ||||||||||
s grilovanou bagetou | ||||||||||
200 g | Medailonky z vepřové panenky na grilu, balené v parmské šunce | 145,- | ||||||||
s jemnou sýrovou omáčkou a pečenými bramborovými plátky | ||||||||||
200 g | Filet z vepřové panenky na grilu, marinovaný v čerstvých bylinkách, | 179,- | ||||||||
se smetanovým listovým špenátem a šťouchaným bramborem | ||||||||||
(Specialita šéfkuchaře) | ||||||||||
Drůbeží masa | ||||||||||
200 g | Grilované kuřecí prsíčko, balené v anglické slanině s omáčkou | 159,- | ||||||||
z čerstvých pečených paprik a rýží basmati | ||||||||||
200 g | Krůtí rolka na grilu, plněná špenátem s česnekovými plátky | 175,- | ||||||||
a smetanou, balená v anglické slanině a grilovanými | ||||||||||
bramborovými plátky s bazalkovým pestem | ||||||||||
200 g | Steak z kuřecího prsíčka v parmazánovém těstíčku na grilu, | 155,- | ||||||||
se šťouchanými bramborami se smetanou | ||||||||||
200 g | Grilované kuřecí prsíčko, plněné sýrem feta a sušenými rajčaty | 155,- | ||||||||
s malým zeleninovým salátkem a grilovanými plátky brambor | ||||||||||
200 g | Grilovaná Francouzská kachní prsa, marinovaná v čerstvém | 197,- | ||||||||
estragonu s omáčkou z čerstvých brusinek a mandlového amaretta | ||||||||||
(Specialita šéfkuchaře) | ||||||||||
Staročeská klasika | ||||||||||
1/4 Pečené vykostěné kachny s medovou kůrčičkou s bílým kysaným | 169,- | |||||||||
zelím a variací domácích knedlíku | ||||||||||
1 ks | Pečené vykostěné vepřové koleno , marinované v pivu, česneku | 189,- | ||||||||
a koření podávané na prkně s hořčicí, křenem, rajčatovou salsou | ||||||||||
a pečivem | ||||||||||
450 g | Pečená marinovaná vepřová žebírka, podávaná na prkně | 165,- | ||||||||
s křenem, hořčicí, cibulkami, beraními rohy a pečivem | ||||||||||
1 ks | Pečené měkoučké jehněčí kolínko na česneku a čerstvém rozmarýnu | 198,- | ||||||||
s listovým smetanovým špenátem a šťouchaným šafránovým bramborem | ||||||||||
Ryby | ||||||||||
1 ks | Pečený mořský vlk na grilu s citronem | 245,- | ||||||||
1 ks | Grilované filátko z mořského vlka na minutkovém | 215,- | ||||||||
parmazánovém rizotu s citronem | ||||||||||
200 g | Filet z čerstvého norského lososa na grilu s restovaným zeleným | 225,- | ||||||||
chřestem, cherry rajčátky, česnekém a rukolou s máslovým bramborem | ||||||||||
Přílohy | ||||||||||
Pečená brambora | 30,- | |||||||||
Pečená brambora s e zakysanou smetanou | 35,- | |||||||||
Restované zelené fazolky | 45,- | |||||||||
Šťouchané brambory s petrželkou | 35,- | |||||||||
Šťouchané brambory se slaninou | 38,- | |||||||||
Šťouchané brambory se špenátem | 38,- | |||||||||
Pečené bramborové plátky | 30,- | |||||||||
Grilovaná česneková bagetka | 30,- | |||||||||
Smetanový listový špenát | 38,- | |||||||||
Dušená brokolice na másle | 38,- | |||||||||
Dušená rýže basmati | 45,- | |||||||||
Domácí steakové hranolky | 35,- | |||||||||
Dezerty | ||||||||||
Domácí tiramisu | 69,- | |||||||||
Panna cotta | 65,- | |||||||||
Creme brile | 60,- | |||||||||
Horké lesní plody s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou | 75,- | |||||||||